Bugün okullar başladı.! Okulda ilk gününüz nasıl geçti ?
aLyna
Konu: Geri: İlk Gününüz.? Ptsi Eyl. 20, 2010 9:52 am
Sıradaan bi gndüü. Boş boş kafa şişirdi maallar .
Admin
Konu: Geri: İlk Gününüz.? Ptsi Eyl. 20, 2010 9:53 am
Kaçıncı sınıfsın ?
aLyna
Konu: Geri: İlk Gününüz.? Ptsi Eyl. 20, 2010 9:55 am
Lise 3 tekrar kaaldık kaadeer Sen ?
Admin
Konu: Geri: İlk Gününüz.? Ptsi Eyl. 20, 2010 10:00 am
1 Çömezz
bizde kimse birbiriyle konuşmuyordu .. Kimse birbirini tanımadığındandır
aLyna
Konu: Geri: İlk Gününüz.? Ptsi Eyl. 20, 2010 10:01 am
Haahaha benim ilk günüm çok fenaydı bi kızı dövmüştüüm yani coolluğa bak sonra ağa kesildim bide üstünee sınıfta kalıncaa dediler bu ablaa kesin fenadır Ee pislk hocalar nasıl ?
Admin
Konu: Geri: İlk Gününüz.? Ptsi Eyl. 20, 2010 10:05 am
Ne bilim tek bitaneyi gördüm o da sınıf öğretmeni a.l ya kıyafetleri almaya çıktık erkenden bide benim okul ilçe dışında gidip geliyorum yatılı yurtta kalcam açılınca [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
aLyna
Konu: Geri: İlk Gününüz.? Ptsi Eyl. 20, 2010 10:08 am
Wayyy süpermis be kafanı dnlersin Lisede bazı pcler var illede götünü yalıycaksn diye bişey çıkarmşlar sn onlar gbi olma uyma kndi tarzını yarat snnyalasnlar . Cool takılırsan kısa zamanda populer olursuun :D Arkdş buldunmu baari ? çk soru sordum ama
BJK-TuFi
Konu: Geri: İlk Gününüz.? Ptsi Eyl. 20, 2010 10:10 am
Benim güzeldi arkadaşlarımı baya özlemişim Bu arada Aleyna Abla Counter Skorun çok güzel
Admin
Konu: Geri: İlk Gününüz.? Ptsi Eyl. 20, 2010 10:21 am
aLyna demiş ki:
Wayyy süpermis be kafanı dnlersin Lisede bazı pcler var illede götünü yalıycaksn diye bişey çıkarmşlar sn onlar gbi olma uyma kndi tarzını yarat snnyalasnlar . Cool takılırsan kısa zamanda populer olursuun :D Arkdş buldunmu baari ? çk soru sordum ama
Yok hiç kimseyle tanışmadım biraz çekiniğimdir de [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
aLyna
Konu: Geri: İlk Gününüz.? Ptsi Eyl. 20, 2010 10:26 am