Admin
| Konu: Resimlerimizin Üstüne Şeffaf Bir Resim Daha Ekleme Cuma Ağus. 06, 2010 1:24 pm | |
| Arkadaşlar bu dersimde bir resmin üstüne şeffaf olarak bir resim daha eklemyi anlatmaya çalışıcam..
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Vee.. İşte sonuç=)
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Not:Arkadşlr eğer istrsniz sadece 2 resmi deil 3-4 resmi de üst üste koyablrsniz. (tabi biraz karışık görüneblr resm o ayrı..)
Umarım dersmden memnun kalmşsınızdr.. Alıntı | |
|
betül_1995
| Konu: Geri: Resimlerimizin Üstüne Şeffaf Bir Resim Daha Ekleme Ptsi Ağus. 23, 2010 12:01 pm | |
| | |
|
aLyna
| Konu: Geri: Resimlerimizin Üstüne Şeffaf Bir Resim Daha Ekleme Ptsi Ağus. 30, 2010 4:31 pm | |
| Bence gereksiz bişey ama sağol :D | |
|
betül_1995
| Konu: Geri: Resimlerimizin Üstüne Şeffaf Bir Resim Daha Ekleme Salı Ağus. 31, 2010 1:25 pm | |
| hayır gayet gerekli bişey burda photoscape öğretiyorlar konuyla alakalı olduğu için çok gerekli bişey | |
|
aLyna
| Konu: Geri: Resimlerimizin Üstüne Şeffaf Bir Resim Daha Ekleme Salı Ağus. 31, 2010 1:28 pm | |
| - betül_1995 demiş ki:
- hayır gayet gerekli bişey burda photoscape öğretiyorlar konuyla alakalı olduğu için çok gerekli bişey
Bu benim düşüncem forum adına konuşmadım farketttiysen. Bence gereksiz sen benim düşünceme neden yorum yapıyosunki ? | |
|
denemerm
| |