Ünlü sanatçı Serdar Ortaç, Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde düzenlenen 17. Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali kapsamında verdiği konser öncesinde, gazetecilerin yönelttiği ne zaman evleneceği yönündeki soruya; "Ruh yaşım şu anda 30. Evliliği ruh yaşım 35 olunca yapacağım. Yani 5 senem daha var" şeklinde yanıt verdi.
MİCHAEL JACKSON SORUSU ORTAMI GERDİ
Serdar Ortaç, konser öncesi basın mensuplarının sorularına yanıt verdi. Ortaç, "Ereğli'ye geldiğim zaman sanki kendi memleketimdeymiş hissine kapılıyorum" diyerek festivale dahil olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bir muhabirin, "Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın Michael Jackson'u ölmeden önce Ereğli'ye davet ettiğini biliyor muydunuz?" sorusuna Posbıyık, "Tereddütünüz mü var bu konuda? Ben çağırdım, kendisi işlerinin yoğunluğu nedeni ile gelemedi. Ama Türkan Şoray hanımefendiyi buraya çağırdım ve geldi. Artık Michael Jackson gibi ahirete eksik gitmeyecek" dedi. Serdar Ortaç, "Başkanım bırakın adam öldü gitti zaten" diyerek ortamı yumuşatmaya çalıştı.
Ortaç, ne zaman evleneceği yönündeki soruya ise; "Benim yaşım şu anda 40. Ancak ben ruh yaşıma göre hareket ediyorum. Ruh yaşım şu anda 30. Evliliği ruh yaşım 35 olunca yapacağım. Yani 5 senem daha var" dedi.