evet geçenlerde bir radyoda dinledim olay şu :
bir amerikalı bir fransız bir italyan ve bir alman topla 8 9 kişi bunlar müslüman oluyor istanbula geliyorlar.
amdamalr müslüman olmuş ama sade elhamdulullah bismillahirahmanirahim diyoyorlar .
bu 9 kişi arabistana gidicekler ve arabistana gitmek için istanbuldan ingilizce ve arapca bilen rehber alıyorlar ve arabistana ucuyorlar.
arabistana varıyorlar ve namaz vakti camiye giriyorlar.amerikalı olan secdeye yatıyor ve ve ona peygamber görünüyor diyoki amerikadaki rakı fabrikalarını kapattır senin için en hayırlısı o
namaz bitiyor ve amerikalı rehberden kardeşini aramak için telefonunu istiyor ve telefon açıyor kardeşine diyorki
kardeşim rakı fabrikasını şimdi hemene kaptıyorsun
kardeşi diyorki ama nasıl abi onca borcumuz var nasıl kapatayım
amerkalı : ben dönünce tüm borçlarını ödücem allah böyle uygun görüyor diyor ve telefonu kapatıyor
tekrar ezan oknuyor be amerkialı camiye gidiyor.
tekra namaz kılıyorlar ve ve amerkilı secdede ölüyor hemen hasatnaye gtürüyorlar adamı ama herşey bitmiş adam ölmüş
hastaneye birden arabistanın en yksek makamlı kişisi geliyor ve ordaki görevlilere diyorki
buraya amerikalı bir hasta geldmi ?
evet geldi ama öldü siz nerden biliyorsunuz ?
geçen gece rüyamda peygamber efendim yarın bir amerikalı ölecek ve onun cenazesi ile ilgilien dedi
ve amerikalıyı kutsal topraklar olan arabistana gömüyorlar.
allahın gücünü görüyoruz işte